Privacy policy

Wij vinden uw privacy zeer belangrijk. Dit document dient ervoor om u op de hoogte te stellen van de informatie die wij verzamelen en wat wij met deze informatie doen. Dit privacy beleid heeft alleen betrekking op het gebruik van LittleLonger, een mobiele applicatie. Door gebruik te maken van LittleLonger ga je akkoord met de voorwaarden van dit privacy document.


Persoonlijke informatie
Om onze dienst te kunnen verstrekken is het nodig om bij te houden hoe veel u bij elkaar gesnoozed heeft. Daarbij houden wij ook bij hoeveel naar welk goed doel gaat. Dit stelt ons in staat om te bepalen hoeveel van het gedoneerde bedrag naar welk goed doel moet.

Het is voor LittleLonger mogelijk om in te zien hoeveel een individueel persoon gedoneerd/betaald heeft. Dit is echter niet direct terug te koppelen naar een bepaalde telefoon.


App Permissies
In de app vragen wij permissie om u push notificaties toe te sturen. Dit zodat wij de wekker kunnen laten afgaan. Het is immers de notificatie die zorgt voor het geluid van de wekker.


Gebruik van data
De informatie over de gedoneerde bedragen zal door ons alleen gebruikt worden om op onze website aan te geven hoeveel alle gebruikers van LittleLonger in totaal hebben gedoneerd aan de verschillende goede doelen.

Om onze gebruikers zo nu en dan te belonen voor hun doneer gedrag zullen wij gebruik maken van de informatie over hoeveel een individueel persoon gedoneerd/betaald heeft. Wij zullen dan bijvoorbeeld vragen of de persoon in kwestie zich kenbaar wil maken zodat wij dit op dat moment kunnen verifiëren met de data die tot onze beschikking staat.


Welke informatie wordt gedeeld met derden
Geen van de door de gebruikers gegenereerde data zal worden verstrekt aan derden. Dit zal alleen gebeuren als de wet dit vereist. Data voortvloeiend uit analyses kan eventueel gebruikt worden in communicatie met derden. Deze data is niet terug te voeren naar een individu.

Uw gegevens zullen nooit bekend zijn bij de goede doelen die in de app vertegenwoordigd zijn. Deze zijn niet in staat om de donaties naar u terug te herleiden. Het doneren gebeurt dus volledig anoniem.


Verwijderen data
Het is op elk moment mogelijk om uw data te verwijderen. Het enige dat u hoeft te doen is de app te de-installeren. Alle opgeslagen data van LittleLonger in uw telefoon zal dan verloren gaan. Let op: dit betekent ook dat wij niet meer kunnen bijhouden hoeveel u al bij elkaar gesnoozed had voordat u de app de-installeerde.


Veranderingen Privacy Beleid
LittleLonger zal continue uitgebreid worden. Dit zal hoogst waarschijnlijk gepaard gaan met veranderingen aan ons privacy beleid. Wij adviseren u dan ook om deze voorwaarden regelmatig te herlezen om van eventuele veranderingen op de hoogte te zijn. Als u het niet eens bent met de veranderingen dan adviseren wij u om te stoppen met het gebruik van LittleLonger en de applicatie te verwijderen.


Mocht u vragen hebben met betrekking tot dit document neem dan alstublieft contact met ons op via: privacy@littlelonger.nl