Beeldmateriaal
Persbericht
EINDHOVEN - De wekker app LittleLonger is nu ook beschikbaar voor Android. De unieke wekker-app LittleLonger maakte het al mogelijk voor Apple gebruikers om al snoozend geld in te zamelen voor het goede doel, maar is vanaf heden ook beschikbaar voor Android telefoons.

LittleLonger lijkt in veel opzichten op een normale wekker, maar buiten de normale wekker instellingen kiest de gebruiker voor iedere wekker een goed doel en een bijbehorend bedrag. Zo spaar je met iedere snooze in LittleLonger een bedrag bij elkaar voor een zelf gekozen goed doel. Naast KWF Kankerbestrijding, Pink Ribbon, Alzheimer Nederland, Korrelatie en Fond Psychische Gezondheid, is het nu ook mogelijk om VluchtelingenWerk Nederland te steunen door iets langer in bed te blijven liggen.

Meer informatie over LittleLonger is te vinden op www.littlelonger.nl of stuur een email naar info@littlelonger.nl.
Persbericht
EINDHOVEN - De Eindhovense start-up Brendan&MacKenzie heeft 21 september de iPhone app LittleLonger gelanceerd. Deze wekker-app maakt het mogelijk om al snoozend geld te verzamelen voor het goede doel. Behalve het instellen van een wekker stelt de gebruiker van de app ook een bedrag en goed doel in waarvoor hij snoozet. Wanneer er voor €5,- bij elkaar gesluimerd is kan dit bedrag via iDeal gedoneerd worden.

“We dachten na over hoe ons schenkgedrag op een creatieve manier in ons dagelijkse leven kon worden verwerkt. Bovendien wilden we meer controle hebben over onze donaties en niet vast zitten aan maandelijkse verplichtingen”, zeggen de broers Nicolas en Terence Nelson, de oprichters van Brendan&MacKenzie. “Zo kwamen we al snel tot LittleLonger, we zijn zelf namelijk grootgebruikers van de snooze-knop.”

LittleLonger is een volwaardige wekker app met een frisse look. Buiten de normale wekker instellingen kiest de gebruiker voor iedere wekker een goed doel en een bijbehorend bedrag. Zo kun je bijvoorbeeld iedere dag aan een ander goed doel doneren. Op de website littlelonger.nl is te zien welk bedrag er per goed doel bij elkaar gesluimerd is. Als er voor €5,- of meer bij elkaar gesnoozed is kan dit via iDeal gedoneerd worden aan het per wekker gekozen goede doel.

De groep goede doelen waaraan met LittleLonger gedoneerd kan worden is divers, onder andere KWF Kankerbestrijding, Pink Ribbon, Alzheimer Nederland, Korrelatie en Fonds Psychische Gezondheid maken deel uit van een groeiende groep goede doelen die zich aansluiten bij deze moderne, vrije manier van doneren.

Meer informatie over LittleLonger is te vinden op www.littlelonger.nl of stuur een email naar info@littlelonger.nl. Voor meer informatie over Brendan&MacKenzie kunt u terecht op www.brendan-mackenzie.com.